Introductie

Tiedink Cleaning is al 15 jaar actief in de schoonmaak branche. Hierdoor zijn wij zeer ervaren in verschillende diensten, zoals vloerbehandeling, dieptereiniging en nog veel meer. Wij zijn zeer breed inzetbaar. Op onze website kunt u alle diensten vinden, die wij aanbieden.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, net als voor u. Wij kunnen alleen de hoogste kwaliteit bereiken en aan uw wensen voldoen, door goede communicatie. Wij vinden communicatie erg belangrijk en daarom zijn wij ook altijd bereikbaar voor overleg of terugkoppeling.

Ook voor calamiteiten kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan waterschade, brandschade, stormschade en dergelijke. Belangrijk voor ons is dat uw probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. U kunt ons hiervoor op een spoednummer bereiken. Kijk hiervoor onder het kopje “Calamiteiten” voor meer informatie.

Naast calamiteiten opdrachten, zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaakwerk binnen zorginstellingen. Het is vanzelfsprekend dat er binnen een zorginstelling een hoge standaard ligt, betreft de hygiëne. Wij hebben ons hierin verdiept en zijn op de hoogte van verschillende richtlijnen, die hierop van toepassing zijn.

Meer informatie over onze diensten, kunt u vinden op onze website. Ook is het mogelijk om telefonisch of per email contact met ons op te nemen.